Customer Welfare Projects completed at West Quay, Southampton for Hammerson.

Completed the latest in a series of customer welfare facility projects for Hammerson at the West Quay Shopping Centre, Southampton.



The two existing groups of toilets at West Quay are sited at car park level and adjacent to the Food Court, but customers coming into the centre from the pedestrian entrance at Above Bar had a long way to travel to reach these.

The new Male, Female, Accessible Toilets and Family Room are sited off a former service corridor halfway along the Above Bar Mall, and are within the Grade II Listed Portland Terrace building which also houses the Management Suite.

The new toilets follow the ‘touch-free’ principles of washroom design that we have developed with Hammerson long before the Covid 19 crisis made this a priority.

A bold mural by a local artist adds a fun talking point along the corridor to the new facilities.

< News
 

The latest from HFM Architects and Project Management.

© 1993 - 2021 Haddon Few Montuschi Architects Limited | Legals

 
 
  • LinkedIn
  • Instagram